Gratis één maand uitproberen
  Overtuig u van de mogelijkheden

Met een e-mail marketingpakket beschikt u online over alle mogelijkheden en faciliteiten. Snel, eenvoudig en voordelig realiseert u zelf uw eigen e-mail nieuwsbrieven.


Proefabonnement
Overtuig u van de uitgebreide mogelijkheden en probeer MailMolen 1 maand gratis uit. Vul onderstaande gegevens compleet in en u ontvangt z.s.m. een bevestiging per e-mail met uw logingegevens. Tevens nemen wij met u contact op om een afspraak te maken voor een telefonische toelichting over de mogelijkheden en werking van het MailMolen-pakket.de heer mevrouw
verwacht aantal e-mails per jaar

ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
ja, ik wil graag de nieuwsbrief van e-mailstation ontvangen

 


Voor een overzicht
van de zelf service,
start service of full
service mogelijkheden
klik hier»
 

Met een proefabonnement beschikt u over dezelfde functionaliteiten als een 'normaal' abonnement en heeft u gratis de beschikking over 200 e-mailcredits.

Omzetten naar een jaarabonnement
Na afloop van het proefabonnement van 1 maand vernemen wij graag uw beoordeling van het pakket en/of u het proefabonnement wil omzetten naar een abonnement. Heeft u verder nog vragen dan kunt u ons bereiken via contact.

De door u hierboven verstrekte gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen gebruikt worden voor de toezending van de door u gevraagde informatie. De gegevens zullen in geen geval aan derden verstrekt worden.

Xmanager »

« Xmanager Parse Error »

Xmanager encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php:419) 
  Error type/ Nr.: Warning - 2 
  File: /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php 
  Line: 404 
  Line 404 source: header($header);  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0263 s s(18 Requests)
  PHP: 0.0173 s s 
  Total: 0.0436 s s