Anti-Spam en Privacy beleid
E-mailstation en haar partners

E-mailstation staat geen enkele vorm van ongevraagde bulk e-mail of ongevraagde commerciėle e-mail (ook wel SPAM genoemd) direct of indirect via de e-mail marketingpakketten toe. E-mailstation doet er alles aan de privacy van u en uw relaties te waarborgen en neemt alle nodige maatregelen om dit te bewerkstelligen.

Anti-Spam beleid
E-mailstation en haar samenwerkende e-mail marketing service providers zijn zich volledig bewust van hun verantwoordelijkheid voor goed gebruik van het verzenden van grote hoeveelheden e-mails. E-mailstation staat dan ook geen enkele vorm van ongevraagde bulk e-mail of ongevraagde commerciėle e-mail (ook wel SPAM genoemd) via MailMolen, M-Acquaint of MailPlus toe aan zijn klanten. Ongeacht of dit afkomstig is van klanten, klanten van klanten, of van klanten die diensten verlenen die spammers in staat stelt ongevraagde email te versturen.

Uitgangspunten Anti-Spam beleid
Een belangrijk uitgangspunt voor het Anti Spam Beleid van E-mailstation is de Telecommucatie-wet en de Code Verspreiding Reclame via E-mail die de Stichting Reclame Code heeft opgesteld voor de branche. In deze code worden extra regels beschreven die in de wetgeving niet zijn geregeld, maar die in de praktijk zeer wenselijk zijn. Voor de details, klik hier»

Goedkeuring bij afsluiten abonnement
Specifiek voor de MailMolen, M-Acquaint en MailPlus abonnees heeft E-mailstation in haar algemene voorwaarden haar Anti-Spam beleid omschreven. Bij afsluiten van een abonnement moeten deze ter goedkeuring worden aangevinkt. Klik hier voor de algemene voorwaarden»

Toezicht naleving Anti-Spam beleid
E-mailstation en haar e-mail service providers (MailMolen, M-Acquaint en MailPlus) zien toe op eventueel SPAM-misbruik door haar abonnees door middel van:
  • het monitoren van alle grote lijsten die geļmporteerd worden en alle e-mailings die verzonden worden naar grote maillijsten.
  • tevens worden ook de onderwerpen van grotere e-mailings gecontroleerd op misleidende onderwerpen, lijnen of illegale informatie.
  • als een gebruiker verdacht wordt van het versturen van SPAM dan reserveert de e-mail service provider het recht om de verzending te staken en/of het abonnement op te zeggen.
  • op het moment dat u e-mailadressen importeert, moet u expliciet aangegeven dat de lijst bestaat uit 100% opt-in e-mailadressen. Wij reserveren het recht om hiervoor het bewijs te vragen en bij verzuim uw abonnement op te zeggen.
  • de verplichte uitschrijfmogelijkheid wordt automatisch toegevoegd onder elke verzonden e-mailing. Elke poging tot het uitschakelen van deze link, zal direct resulteren tot het opzeggen van het abonnement.
Als u zelf merkt dat u SPAM ontvangt van een van onze abonnees, breng ons dan op de hoogte per e-mail.
 

Privacy Beleid
E-mailstation doet er alles aan om uw privacy te waarborgen en neemt alle nodige maatregelen om dit te bewerkstelligen. E-mailstation zal nooit uw persoonlijke gegevens, alsmede uw in MailMolen, M-Acquaint of MailPlus geļmporteerde en verzamelde bestanden gebruiken, verkopen, verhuren, uitlenen of blootstellen aan derde partijen.

Bescherming persoonsgegevens verkregen via website
E-mailstation verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Bij elke verstrekking geeft de bezoeker van de website van E-mailstation toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. E-mailstation verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met zijn persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden, met uitzondering voor E-mailstation zelf. In sommige gevallen zal E-mailstation gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen E-mailstation de website beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van haar bezoekers.

Xmanager »

« Xmanager Parse Error »

Xmanager encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php:419) 
  Error type/ Nr.: Warning - 2 
  File: /var/data/httpd/www.emailstation.nl/htdocs/index.php 
  Line: 404 
  Line 404 source: header($header);  
 
Parser timing
  MySQL: 0.0282 s s(19 Requests)
  PHP: 0.0053 s s 
  Total: 0.0336 s s